Søk plass
Hjem  |  USA Travelstudy 18   |   America calling!

We made it! – Vel fremme i Kansas City etter ei lang men problemfri flyreise. Riktignok fikk vi kjenne på de innstrammende sikkerhetstiltakene som Trump-administrasjonen hadde innført, men etter utallige spørsmål og sjekker fikk vi altså alle være med. Flykaptein Larsen fra Delta Airlines fløy oss trygt og behagelig over Atlanterhavet til Minnesota, hvor han under innflygingen ønsket oss velkommen til et winterwonderland med masse snø (10cm!). Gjett om han har norske aner.

Da grensekontrollen var passert og alle hadde fått amerikansk stempel i passet, gjensto det én stat vi skulle hoppe over. Iowa. Det sies i Minnesota at det beste som noensinne hadde kommet ut av Iowa var Interstate 35… 😉 Men denne vennlige nabostatskranglingen skal ikke vi legges oss borti. For oss handlet det bare om å spare tid. Vi skulle jo tross alt starte turen hos våre venner i Missouri. Trøtte og jetlagged gikk vi inn for landing i Kansas City. Våre to fantastiske guider Jim og Carl sto klare med bilene og tok oss til hotellet. Dagen var likevel ikke helt over ennå og vi skulle alle sammen ut og spise middag. Døgnvill er det ikke alltid så lett å bedømme appetitten og mange slet nok litt med å spise opp og holde seg våken over bordet. Undertegnende klarte i alle fall ikke engang den lille salaten han hadde bestilt…

Ja, vi sov godt og lenge deretter! Og nå har vi styrket oss med frokost og er klare til å oppdage Kansas City, den største byen i staten… Missouri! Senere på dagen kjører vi videre til St Joseph (hjembyen til Jim og Carl), hvor det venter oss spennende dager og ikke minst vertsfamilier.