Søk plass
Hjem  |  USA Travelstudy 17   |   Siste dag ut, nest siste snutt!

Noen har brukt vår siste hele dag sammen på å gå 30 000 skritt, andre har beveget seg minimalt ved bassenget og hentet krefter til hjemreisen. Drømmen om Universal Studios ble oppfylt for de førstnevnte, noe som ble en stor opplevelse ifølge dem selv.

Lærerkameraet ble ikke med inn gjennom de store portalene til film- og tv-universet Universal Studios, men bilder fra dagen der kan dere finne ved å gå inn på instagram og søke etter hashtaggen #borgusa og #borgfhs, og for andre turisters bilder, bruk #universalstudios.

Ca 1/3 av gjengen valgte å spare både penger og krefter, og lot seg slappe helt av ved bassengkanten på hotellet. Noen valgte å skaffe seg tatovering, shoppe og pakke kofferten.

Vår siste fellessamling ble veldig fin. Vi satt samlet i hotellets lounge, dovne og gnagsår til tross, og delte våre inntrykk fra reisen. Noen trakk frem amerikanerne som prater med alle og er vennlige, andre trakk frem krigsveteranen vi møtte langs Savannah river, som nå er alkoholisert og fortalte om stjernen han fikk for å ha skutt et barn og reddet medsoldater, Carls beretning og hvordan han sto opp for de svarte blant politikollegene som ikke gjorde det, vertsfamiliene i St. Joseph, Martin Luther King Jr-senteret i Atlanta, hockeykampen i Tampa etc etc. Vi sendte også mange god-ord til Rich og Carl, som forlater oss på flyplassen i morgen. De har vært svært generøse, snille, godt selskap og trygge sjåfører, og vi verdsetter tiden de har satt av sammen med oss. I morgen kjører de den lange veien tilbake til vårt startsted i St. Joseph, Missouri.

Vi ønsker god tur videre til Håvard, Hanna, Simen og Eirin som skal nyte flere dager i USA på egenhånd. Vi andre setter oss på flyet i morgen og KOMMER HJEM!