Søk plass
Hjem  |  USA Travelstudy 17

USA Travelstudy 17

Closure

Siste forrykende kapittel av årets blogg skrives herved, for USA Travelstudy 16/17. Og selv om innholdet i kapittelet ble en del mer kaotisk enn vi hadde håpet på, så bød historien i alle fall på spenning til siste slutt.

Siste dag ut, nest siste snutt!

Noen har brukt vår siste hele dag sammen på å gå 30 000 skritt, andre har beveget seg minimalt ved bassenget og hentet krefter til hjemreisen. Drømmen om Universal Studios ble oppfylt for de førstnevnte, noe som ble en stor opplevelse […]

Det vi ikke har gjort i dag..

I dag har vi IKKE vært i Everglades. Vi har ikke kjørt airboat. Vi har ikke sett alligatorer. Heller ikke andre reptiler.

dagens farge: rød

Det svir i kveld. På øreflipper, rygger, lår, bryst, legger og føtter. Det er prisen å betale for å prøve å gå fra hvit til menneskefarge (sitat Anne-Helene).

Stor seier i Tampa

Når du først skal innom en hockeykamp, så kan du like godt velge sesongens beste kamp i verdens beste liga. Full blink i Tampa, med andre ord!

Skydiving: verdens høyeste!

18 000 feet opp i lufta fløy de. 5 500 meter. Fritt fall i halvannet minutt. -Det var helt fantastisk! Og helt forferdelig!, sa Lilly etterpå. Men glisene var store og syv amerikafarere var storfornøyde med dagens prestasjon.

NASA imponerer

Dette var S T O R T. Kennedy Space Center skuffet ikke. Og vi vet at bildene aldri kan gi et godt nok inntrykk av hvor enorme både avstander, bygninger og raketter er på dette stedet. Vi kan bare vitne […]

Paradise Hotel

Vi har kommet til Paradise Hotel, minus intrigene da (knock on wood*)… La oss for øvrig spole litt tilbake, og ta mandagen i noenlunde kronologisk rekkefølge.

Black church and white beach

Søndag er hviledag. Zzzz. Men nei, denne gjengen sov ikke utpå i dag. Vi tok beina fatt og ruslet en liten mile til nok en herlig opplevelse. When in Savannah, we go to church!

Side 1 av 3