Søk plass
Hjem  |  Sør-Amerika Xplore   |   Velkommen til Utforsk Sunnmøre og Sør-Amerika 21/22!

Hei!

Dette er et innlegg til dere som har kommet inn på linja til høsten, eller som vurderer å søke. Det er ikke for sent – men ikke vent for lenge!

Det er nok mange som lurer på hvordan det er å gå på en linje som skal utforske sør-Amerika i et år det er mye usikkerhet rundt reising. Vi følger selvfølgelig myndighetenes råd om reising – vi driver trygt og ansvarlig. Samtidig er det usikkert hvordan reiserådene er for neste vår. Vi krysser fingrene for at det kan bli tur til Peru, og planlegger samtidig alternativer dersom det skulle åpne seg opp muligheter i mellom-Amerika eller Europa. Mesteparten av tiden bruker vi likevel til å utforske den fantastiske naturen på Sunnmøre! Den er åpen til alle årstider!

Vi har akkurat avsluttet et år med strenge restriksjoner når det gjelder reising både i utland, men også i Norge. Likevel sitter årets elever igjen med mange opplevelser og minner! Sjekk gjerne bloggposten under, som en kort oppsummering på hva vi har gjort. https://alesundfhs.no/blog/blogger/takk-for-i-ar/

Det jeg kan love deg, er at du kommer til å bli kjent med deg selv, få nye bekjentskap og venner, du får utfordre deg selv når det gjelder å teste egne grenser både når det gjelder fysiske utfordringer og sosiale opplevelser på internatet. Velkommen!

Har du spørsmål om linja kan du ringe eller sende meg en tekstmelding til meg!

Følg oss også på instagram: utforskafhs

Hilsen Anne Marte Aasebø, linjelærer 98670196.