Søk plass
Hjem  |  Sør-Amerika Xplore   |   Velkommen til SAX 20/21!

Til alle dere som har fått plass på Sør-Amerika Xplore til høsten – gled dere! Lurer du på om du skal søke sa du? Vi har noen få plasser igjen, så ikke vent for lenge! Her er vi i full gang med å planlegge høstens små og store eventyr. Sunnmøre har mye å by på – og vi skal utforske nærområdet både høst, vinter og vår. Vi er mye på tur på høsten, både med overnatting og dagsutflukter. Gjennom korte og lange turer blir vi godt kjent med hverandre – de fleste opplever også at de blir bedre kjent med seg selv, og får pushet noen grenser. Vi har vært både høyt og lavt, på sykkel, til fots, opp Via Ferrata i Loen, vintersurf i Hoddevika, pudderdager på Strandafjellet, rolige dager ved sjøen, matlaging på bål – og smaker fra sør-Amerika.

Det skjer også mye på internatet både på kveldstid og i helgene – dette blir et år fullt av opplevelser.

Dette «klasserommet» finnes i 10 minutters gangavstand fra skolen. Mat på bål smaker ekstra godt med gode venner i slike omgivelser.

 

Sola skinner alltid på instagram, men vi er ærlige – ta med regntøy! Bydag i Ålesund.

Vi forbereder oss også til langturen som går til sør-Amerika i mars 2021. Vi håper og tror at den turen skal la seg gjennomføre, og at verden ikke blir satt i karantene om ett års tid. Dette blir det tatt en endelig beslutning på i januar 2021. Følg med oppdatert informasjon om covid-19 fra skolen her: https://alesundfhs.no/blog/2020/05/06/covid19-informasjon/

«Hang in there» – dette kan bli ditt beste år!