Søk plass
Hjem  |  Sør-Amerika Xplore   |   Takk for i år!

Ser du forskjell på disse klassebildene? Det første er fra avslutningsdagen 8. mai. Mange glade ansikter, men jeg lover at det var like mange tårer og etterlengtet klemmer og håp om å snart kunne sees igjen.

Her er det første offisielle klassebilde av Utforsk Sunnmøre og Sør-Amerika. Du lurer kanskje på hva som har skjedd i mellomtiden?

Dette året har vi utforsket Sunnmøre og nærområdet spesielt godt. Vi er heldige som bor i et miljø som er så allsidig på mange måter. Vi har syklet langs fjorden, klatret i fjell, fisket i havet og hatt byvandring i Ålesund både til fots og i kajakk.

Dette sier Vilde Søraunet om året:

Jeg så for meg at året på Ålesund fhs skulle bli et år der jeg kunne krysse av flest mulig punkter på bucketlista mi. Når vi nå er over havveis i året har jeg krysset av en del punkter, men det som har gått mest inn på meg, er at jeg har fått utforsket ulike sider ved meg selv gjennom mange felles opplevelser, prosjekter og oppgaver. Jeg har fått oppleve at jeg kan være kreativ og skape, samtidig som jeg får oppleve rå natur gjennom mange fine turer i nærområdet. En tur jeg er spesielt takknemlig for at vi fikk oppleve, er hytteturen til Harøya. Der ble vi skikkelig kjent med hverandre og fikk utforske havets delikatesser, og klatre i klatrehallen. Vi fikk følelsen av å dra på hyttetur med vennegjengen. Nå ser vi fremover mot en uke på Trysil sammen med klassen. Det gleder vi oss masse til!!

Vilde på Hundekjøring i Trysil.

Aida lærer oss å nyte havets delikatesser på Harøya. Hval og kreps.

Et lite tilbakeblikk i bilder: