Søk plass
Hjem  |  Sør-Amerika Xplore   |   Et lite tilbakeblikk…

Det er desember, vi har hatt juleavslutning – og det er på tide med et lite tilbakeblikk. Hva har vi utforska så langt dette skoleåret? Et folkehøgskoleår er ofte fullstappet av opplevelser og erfaringer. Du venner deg raskt til en ny hverdag, og plutselig er det rart at vi allerede er halvvegs. I høst har vi hatt fine linjesamlinger, og fellesopplegg med skolen. Vi kan akkurat se tilbake på en flott periode med musikal! Her er et tilbakeblikk på linjeopplegget. Det er fortsatt mulig å søke halvårskurs som starter i januar, eller du kan søke allerede nå for neste år!

Søk plass

Sykkeltur

Vi begynte året med en sykkeltur i hjertet av Sunnmøre – vi syklet langs Hjørundfjorden i strålende sol, hilste på brekende geiter og avslutta med fergecruise siste biten inn til selve Sæbø. Fjordsauna, leirbål og nye bekjentskap!

Via Ferrata – Loen

Vi var heldige med vær og forhold og fikk til en tur til Via Ferrata i Loen sammen med Multisportklassen.

 

Harøya

Harøya er en vakker, sjarmerende øy ut mot havgapet – det betyr at det tidvis kan være kraftig vind her. Det fikk vi heldigvis oppleve! Det ble en tur til Harøyburet (156moh), klatring innendørs, havets festbord og hyttekos.

Typisk linjetid på skolen.

Når vi ikke er på overnattingstur, men har linjedager på skolen, har vi hatt personlighetstest, spilt volleyball/innebandy, lært å lage bål, besøkt Atlanterhavsparken, planlagt tidenes elevkveld, hatt Amazing Race på sykkel! Hverdagen er spennende! Etter jul blir det mer fokus på Sør-Amerika.

Med det ønsker vi deg ei god jul, og håper du vil følge oss på det nye året også!