Søk plass
Hjem  |  Reise - Bo & Fritid | Reise Bo og Fritid   |   The Golden Circle, Island!

Tidlig frokost idag, 07.30, for å rekke bussen som skulle ta oss med på «The Golden Circle»! Og gjett hva; DET VAR FAKTISK SOL!!! Første stopp på reisen var Tingvellir, hvor den amerikanske- og  europeiske kontinentalplata deler seg. Disse danner en sprekk som beveger seg hele 20-30 mm fra hverandre hvert år! Vi gikk en times tur i område, fant et vakkert fossefall og så hvor deler av Game Of Thrones er blitt spilt inn. Et utrolig mektig og vakkert landskap!

Videre kjørte vi til Geysir, og på vei dit hilste vi på islandshesten. Fremme hadde vi en mektig og god lunsj på Geysir bistro. Faktisk en 3-retters, og vi rulla ut igjen :p Vi tura opp til geysirene, og fikk et spektakulært syn omgitt blant all prompelukta. Geysiren Strokkur gav oss hele 3 på rad!

Vi avslutta rundturen ved Gullfoss, som var minst like mektig som de andre naturperlene. Det var godt vanndriv, og vi fikk se en stor foss og dusja oss i regnskyene fra den. Vi gikk ut og spiste middag idag, på en lokal thai-restaurant. Den hadde utrolig koselig atmosfære, og de ansatte var like hyggelig. Det ble en god avslutning på en lang dag. Nå er vi litt værtatte og gleder oss til å hoppe til køys. Godnatt <3

Skrevet av Victoria S og Marie