Søk plass
Hjem  |  Reise - Bo & Fritid | Reise Bo og Fritid   |   Studioinnspilling av klassesang!

Ny dag i regntunge Spania… putene til stippene har forsvunnet, igjen. Første spørsmål som møtte oss i dag var; «God morgen! Har dere hatt lekkasje på rommet i natt?». Da var standarden satt. Vi dro opp i fjellene, til en gammel borg i Xativa. Her skal det tydeligvis være fin utsikt, MEN den så ikke vi noe til. Dama i billettluka lo, når hun solgte oss billettene for rundtturen ute. Men vi er da Sunnmøringer blitt, så når vi kjøper en billett må vi få valuta for pengene! Vi gikk til toppen i øs pøs regnvær, og med null sikt. Etter en god times tur var vi alle noen våte katter. Men vi smiler likevel:)

Tilbake på Finca Abogat – etter en god lunsj, forflyttet vi oss til Kjetils private studio! ENDLIG skal vi spille inn klassesangen vi skrev tidligere i uka. Dikta på Coldplay sin «Viva La Vida» var stemninga god i studio. Vi har noen skjærende vakre gullstruper, og satser på å nå Spotify sin NorwayTop50 når sangen kommer ut!
Siden dette er siste kveld på Finca, ville verten Kjetil varte oss opp med hjemmelaget Paella. Denne tilbredte han ute på en svæær paella-panne. Og det smakte nydelig!Vi fortsatte feiringa videre utover kvelden med festbingo, hvor hver og en hadde kjøpt inn stilige premier. Mathias og Sanne ga oss en god latter med sitt ord-for-kvelden «Tørre Vitser», og vi frotsa i jordbær og is – faktisk hele 4kg jordbær, og vi tørr ikke si hvor mange liter is. LUKSUS! Nå er vi stinne etter all den gode maten, og støle i magen etter kveldens latterkuler. Et grått Spania knekker ikke oss;)
Imorgen beveger vi oss videre til Benidorm, hvor vi sjekker inn på hotell. Snakkes der!

Skrevet av William og Marie