Søk plass
Hjem  |  Reise - Bo & Fritid | Reise Bo og Fritid   |   Safari med sjøløver

 

Med løfte om litt opplett og glimt av sol dro vi til dyreparken Rio Safari i Alicante. Denne gjengen  trosset åtte kuldegrader og  litt vannskrekk  og badet med sjøløven Baloo i et av bassengene der og fikk (ifølge Victoria N), den sykeste opplevelsen de har hatt.

God stemning og mye og se på. Mathias får låne Marie sin Safari-hatt og vi er klare for og se og møte lemurer, tiger, løver, krokodille og sjøløver for og nevne noe.

Vi fikk komme inn til lemurene og hilse på de på nært hold.

Hils på  sjøløven Baloo, ganske stor, samarbeidsvillig og glad i sardiner og en skikkelig «fisk i vannet»

Litt spente og nervøse entret de bassenget og ventet på sjøløven.

Dette gikk bra hver gang! Puh!  De høgste av oss måtte bøye knærne for at Baloo skulle komme igjennom. Takk for alle herlige ansiktsuttrykk! Dere er råtøffe!

Etter en lang dag i parken smakte det fantastisk med pizza og salat! selv om enkelte av oss måtte beholde vottene på under dette vindfulle måltidet.

Denne dagen er verdt og feire så vi blir enig om og pynte oss i det fineste sommerantrekket vi har til middag på hotellet.  Kvelden blir avsluttet med dans og noe godt og drikke. Her er Emma og Emely i full sving. … Vi  gleder oss til gokart i morgen og tror de fleste av oss vil sove godt!