Søk plass
Hjem  |  De lange linjereisene | Reise - Bo & Fritid   |   Rolig dag i appelsinåkeren og shopping!

Tekst: Hanne og Sofie

Foto: Oddgunn, Hallvard og Sofie

 

Hei igjen!

I dag spiste vi en god frokost med stekt egg og mye valgfritt pålegg. Dagen startet med en del skyer og litt vind, så de som ville dro først på et shoppingsenter for å handle litt diverse ting.

Tilbake på huset spiste vi en god lunsj med salat og tunfisk, og mange forskjellige grønsaker. Gode og mette turet vi ut i appelsin-åkeren som vi finnes like utenfor huset. Det var helt overfylt av appelsintrær, og det tok en liten spasertur før vi fant trær som var overfylt med appelsiner. Vi fikk prøvesmake noen appelsiner, der noen var sure og andre ikke. Etterpå gikk de som ville gå en ekstra lang tur – til «Kina», mer kjent som en plass der det fantes Emperor-trær.

Tilbake på huset begynte vi å snakke om klassesangen vi skal spille inn her i studioet til Kjetil. Alle kom med noen ideer hver, og sangen begynte å ta form allerede etter 30min.

Vi får mye god mat her hos Kjetil. Til middag viste Kjetil oss hvordan man lager en ekte Valenciansk-paella.  Imens vi alle stod og observerte og ble fascinert av matlagingen, fikk vi smake på ulike varianter av oliven.