Søk plass
Hjem  |  Reise - Bo & Fritid   |   På tur med Reise, Bo og Fritid!

På Reise, Bo og Fritids-linjen drar vi gjennom året på mange ulike turer, både i Norge og i utlandet. I år har vi ikke kunnet reise til Island og Spania som vi vanligvis gjør, men vi har oppdaget mange og flotte perler i nærmiljøet vårt. Og vi har erfart at en ikke nødvendigvis trenger å reise til utlandet for å danne gode minner, samt knytte gode vennskapsbånd og oppleve samhold i klassen.

Vi har i år blant annet vært på en flott klassetur til Nordmøre og Romsdalen.  Der bodde vi på Frænabu leirsted,  midt i smørøyet for nydelige utflukter til blant annet fiskeværet Bjørnsund, spektakulære Atlanterhavsveien,  og byene Kristiansund og Molde.

Vi har ellers vært på mange andre lokale turer, vi har utforsket flere av øyene langs kysten, vi har vært på tur til Stadt, og rett før skoleåret var omme, dro hele skolen på tur til Gudbrandsdalen. På vei hjem derfra, fikk noen av oss ta Skyliften i Loen, mens andre pushet grenser i ziplinen på Lom.

Til neste skoleår, så håper vi at vi igjen kan utforske turmålene Island og Spania sammen som klasse. Selv om året i år har bydd på utfordringer pga koronarestriksjoner, så har vi oppdaget og blitt kjent med flotte turmål her i Norge, som vi kommer til å utnytte i enda større grad til neste år, om det fortsatt er begrensninger på utenlandsturer.

 

På Alnes en flott vårkveld for å se på solnedgangen

Ellisiv på tur på Molnes (Vigra) en nydelig seinsommerdag

Klassetur til Romsdalen og Nordmøre, her på Retiro i Molde

Tur til det nedlagte fiskeværet Bjørnsund utenfor Bud

Atlanterhavsveien i ruskevær

Sandra kikker ned i Lundeura på Runde, en fantastisk, flott maikveld ute i havgapet

Victoria, Helene og Sunniva tok utfordringen og kastet seg utfor fossen i Lom i zipline!

Skyliften i Loen en tidlig vårdag

Gode venner ytterst i vest i Norge, klassetur til Ervika på Stadt

På Norges vestligste punkt, Vestkapp

Silja og Vera på tur opp trappene til Fjellstua i Ålesund