Søk plass
Hjem  |  Reise - Bo & Fritid | Reise Bo og Fritid   |   Gokart, tapas og byvandring

 

 

Tekst: Hanne W.

Fredag var stemninga høy med opplett vær og klar asfalt. Gokart-banen lå klar for heidundranes konkurranse og velfortjent vinner ble William, et helt halvt minutt foran andreplassen. Vi gratulerer! Hederlig innsats av Elias og Sanne som tok sølv og bronsje, og resten som koste seg på kjøretur.

Victoria og Marie er klar for kamp. Marie hadde mer planer om bestemor-tempo enn gullkamp, men kom inn på respektabel tid.

Klart for start i Benidorm. Høyhusene ga skikkelig storby-stemning for løpet.

Sanne, Marie, Mathias, Elias, Emma og William feirer muligheten for å endelig kunne kjøre selv, etter å ha blitt fraktet rundt av «de voksne» i nesten to uker. Neida, vi tror de er så glade for muligheten til å slippe å kjøre, og heller kunne sove i bilen..

Etter kjøringen ble det ekte spansk tapas i byen. Blant mer kjente smaker som kyllingspyd og pølser, prøvde noen seg på blekksprut og blåskjell. Artig både å prøve noe typisk spansk, og litt smaker man ikke hadde prøvd før.

Etter lunsj ble det vandring på strandpromenaden i Benidorm, og ikke minst: Tid for is i alle farger og med alle smaker. Et fint bilde på at vi alle er forskjellige, og liker forskjellige ting:)

Mattias og William koser seg med god is i vaffelkjeks.

På tur opp til piren og utkikkspunktet fikk vi virkelig kjenne på vinden. Marie, Sanne, Emma og Victoria fant en billig måte å få volum i håret på!

Fredag gikk turen til Altea, en sjarmerende by ved middelhavskysten, uten et høyhus i sikte. Vi shoppet i de mange små butikkene, spiste is, og koste oss på tur i de trange smugene. Artig å oppleve at de spilte Grieg inne i den gamle kirken, som du ser i bakgrunnen på bildet under.

 

Siden dro vil til Sjømannskirken i Albir, og støttet arbeidet der med å kjøpe vafler, skoleboller og kaffe:

En fornøyd Emma med vafler.

På hjemveien mot Benidorm tok vi turen innom Baroniet Polop. Vi hadde sett slottet der fra veien en annen dag, og nå passet det å ta turen innom. Da åpnet himmelens sluser seg og regnet dundret ned på bilen såpass at ryggesensoren slo ut og pep og klaget en god stund.

Ifølge folk som vet sånt har det ikke regnet så mye som det har gjort i det siste på nesten sytti år. For en opplevelse å være med på!

Siste kvelds i Spania nøt vi på hotellet, med allverdens utvalg i retter og desserter.

Nå er vi på flyplassen på vei videre til Island, og ingen kan komme på noe de har glemt i Spania enda. Godt tegn!