Søk plass
Hjem  |  RBF-tur 18 | Reise - Bo & Fritid   |   En natt i akvariet

Etter en lang reise fra Reykjavik på søndag var det mange som var slitne ved ankomst til Xativa utenfor Valencia. Huset vi bor i er helt fantastisk med mange soverom og en utsikt som vi sikler av. Vi fikk beskjed om at det ble en rolig start på mandags morgen og frokost kl 10. Sander starta dagen med et iskaldt bad i bassenget og deretter gikk turen ut i appelsin/mandarinåkeren der vi plukket våre egne ferske, saftige og heftige mandariner.

Når kvelden kom var det klart for det alle hadde gledet seg til nemlig å sove med haiene i akvariet. Etter en kjøretur på ca. 45 minutter var vi framme. Vi møtte en guide som faktisk snakket veldig bra engelsk og som losjet oss inn på kveldsmat og et besøk rundt om akvariet, og vi fikk også se skilpaddesykehuset. Målet med «sykehuset» var å rehabilitere skadde skilpadder og så returnere de til havet.

Deretter var det tid for å se hvor vi skulle sove! Synet når vi kom inn var bare helt storslagent og det var masse fisk og haier i tanken. Det var flere arter som f.eks oksehai, reefshark og sandtigerhai. Vi fikk en madrass til å sove men vi hadde ikke fått med oss at vi skulle ha med sovepose, hehe. Derfor ble jakker som pledd, men det la ikke noe stor dempe på opplevelsen.

skrevet av: Sander

Kristina har ankommet Spania! og vi er sååå glad for ha henne med på resten av reisa vår!

duhduhduhdudhdu….. haien kommer!