Søk plass
Hjem  |  Reise - Bo & Fritid | Reise Bo og Fritid   |   Dag 5 – Dagstur til Oceanografic, Museu de les Ciences og Hemisferic

 

Mattias B og Hallvard

I dag kunne vi våkne opp til gleden av å dra tilbake til Valencia igjen for en lang dag på akvariet Oceanografic i tillegg till Museu de les Ciences og kinoen Hemisferic.

Første stopp var akvariet Oceanografic hvor vi fikk se bla delfinshow i tillegg til artige dyr som pingvin, krokodille og t.o.m. hval. Dessverre takket være gjenværende coronarestriksjoner så fikk vi ikke overnatta i haitunnelen som vanlig det var artig likevel og noen av oss ble værende en stund i lag med haiene.

 

Turen gikk så videre til vitenskapsmuseet noen kvartaler unna hvor det var mye artig å se men vi var sliten etterhvert. Sist men ikke minst fikk vi oppleve kinoen Hemisferic og så filmen «walking with Dinosaurs» i 3D med 3D briller og headset på slep.

Det var en lang dag og på veien hjem så vært vi satt fast i korps kø takket være Las Fallas festiviteter i tillegg til å ha hørt eksplosjonene (som vanlig) rundt kl 14