Søk plass
Hjem  |  Reise - Bo & Fritid | Reise Bo og Fritid   |   Dag 4- Sangskriving og shopping

Dag 4- Sangskriving og shopping

(Skrevet av Mathias O. og Sanne)

De fleste av oss våknet tidlig i dag på grunn av stormen som bråkte. Victoria N. våknet opp til en liten overraskelse… både sokkene og t-shortene hennes lå i en vanndam på rommet på grunn av været. Blid som hun er tok hun dette med et godt humør og snille Hallvard fikset opp i problemet.

Snille Hallvard ordner opp

Vi startet morgenen rolig med en koselig frokost, og selvfølgelig sammen med den selskapssyke favoritt hunden vår.

På lørdag skal vi spille inn en klassesang i studio. Så oppgaven i dag var å lage den, vi satser på at den kommer på topp 10 lista på spotify hehe. Vi ble ihvertfall veldig fornøyde.

Avslapping og kos har vært en stor del av dagen. Det har vært lesing, kortspill, fletting av hår, neglelakk og en veldig morro quiz.

 

 

Litt shopping fikk vi også med oss i dag. Vi har fått handlet mye gøyalt som skal bli premie til de som vinner bingoen på lørdag.

Vi avsluttet dagen med en fin ord for kvelden av Victoria S. hvor vi pratet om hva vi gleder oss til i fremtiden og sang «we are the world» av full hals.

Dagens «tabbe» vant Mattias B. som hadde gitt oss informasjon om feil gate, slik at vi nesten to flyet til et annet land hahaha.

Vinner av

Mathias O. vant kåringen av «kongestolen siden han gledet så mange i dag med hans morsomme vitser. Her er et lide utdrag fra vitsekongen:

Hva spiser PC-er når de er sultne? – Chips

Hvilke steder er det flest brannalarmer? – Bergen for der blir det ropt brann, brann hele tiden