Søk plass
Hjem  |  RBF-tur 18 | Reise - Bo & Fritid   |   1,2,3 Go kart!
Blogg 14.03.2018 En dag med fart!
Denne onsdagen var lagt til fart og spenning, nemlig Go kart! Vi startet dagen rolig med frokost kl 09.00 før vi trasket bort til banen som tok ca 15 min å gå. Når vi nærmet oss og fikk et innblikk på banen ble vi alle raskt gira!
Banen vi skulle kjøre på var bedre enn vi hadde trodd og vi kunne ikke vente med å komme igang! Flere kjente konkurranseinstinktet krype og ut i første pulje var Dominik, Julia, Hallvard, Simen og Sander. Etter et par rolige første runder begynte vi å få litt teken og plutselig hadde vi bånn gass hele gjengen! Det som var stor stas var det å konkurrere mot de andre i klassen og når vi på slutten fant ut Julia hadde vunnet over Simen ble det full jubel og Simen, den dårligere taperen som han er klarte dårlig å skjule misnøyen sin.
Sander, Dominik og Simen syntes det var så gøy å kjøre at de måtte bare ha en runde til! Det var totalt 3 puljer og i pulje nr 2 kjørte Kristina fra alle og var i sin egen klasse. Noen koste seg også mer enn andre på banen slik som Kaare-Anders og Oddgunn som kjørte på en dobbelkart. For øvrig vant også Ingrid beste rundetid!!!(Det betyr forøvrig at Simen faktisk blei slått av både Julia og Ingrid:P) Når adrenalinet hadde roet seg, dro vi tilbake til byen for å spise lunsj på en tapasrestaurant! Vi fikk en brus og 5 tapasbiter for kun 5 euro! De hadde masse forskjellig vi kunne velge mellom og det smakte kjempegodt!
Etter det gikk vi en tur i byen der vi fikk shoppet litt av hvert og Henrik fikk endelig kjøpt seg en Barcelona drakt. Noen dro også på kaffebar. Deretter dro vi til hotellet for litt avslapning og middag.
Skrevet av Dominik og Simen