Søk plass
Hjem  |  Europa Backpack | Europaturen 22   |   Vive la France et la Côte d’Azur

Bonsoir fra Nice i Sør-Frankrike!

Europe Travelstudy er på plass ved Middelhavet og har startet på sin reise gjennom et fantastisk kontinent – nemlig vårt eget Europa! Mange spennende og lærerike dager ligger foran oss, og ikke minst enda flere mange kilometre… Med tog og buss skal vi utforske mange land og kulturer før vi til slutt flyr hjem igjen fra Amsterdam. Du kan følge oss her på denne bloggen. Kanskje vi klarer å skape litt reisefeber hos dere der hjemme også?

I går kveld kom vi med fly til Nice. Turen kunne ikke ha vært bedre – dagen vi dro åpnet Frankrike (nesten) helt opp igjen, etter noen tøffe måneder med veldig strenge nedstengninger og corona-tiltak. Perfect timing for us!

Etter noen timer med søvn og en fransk frokost var vi klare for en lang dag i denne flotte byen. Vår lokale venn Nicolas hadde veldig mye han ville vise oss. Og med hans engasjement var det lett å skjønne hvor høyt han elsker sin hjemby. Nå, ca 30’000 skritt senere og mange fine kulinariske og kulturelle inntrykk rikere, kan vi legges oss fornøyde og takknemlige. Stemmingen er god og vi lader opp til en ny dag på Côte d’Azur.