Søk plass
Hjem  |  Europa Backpack | Europaturen 22   |   sLOVEnia og Ljubljana

En dag i hovedstaden til Slovenia med det vanskelige navn. Nå forstår vi mye mer, ikke bare navnet. Peter var en meget kunnskapsrik og motivert guide som hadde enormt mye å fortelle om byen, landet og dets historie. En artig blanding av kul snowboarder og historiker! Det gjør ekstra inntrykk å få høre fortellingene om den dramatiske og lange historien av en innfødt. Vi fikk stilt mange spørsmål og gått enda mange flere skritt. Å gjenfortelle alt her hadde tatt hele natta… Så dere får drive litt research selv. Det lønner seg, fordi én ting er sikkert: Også denne plassen kan så absolutt anbefales!

Etter guidingen var det godt å kunne slappe av litt langs elva og slikke sol fra blå himmel – igjen. Så heldige vi er med været her nede. Og det fortsetter slik en god stund til ser det ut som. Herlig, vi er klare!

Nå er vi stappmette etter nydelige slovenske middagsretter. Vi trenger å lade batteriene litt, fordi i morgen skal vi tidlig ut å farte igjen. Denne gangen skal vi «under ground»… Følg med!