Søk plass
Hjem  |  2019 | Europa Backpack | Europaturen 19   |   Flying High

Transportetappe, det er vel det dagen i dag ble brukt på. I strålende solskinn fikk vi et siste blikk på Roma, i det flybussen kjørte gjennom hele byen og ut til kysten hvor flyplassen ligger. Mange har nok et ønske om å kunne komme tilbake til denne millionbyen, fordi her er det så mye å se og utforske at to dager aldri strekker til.

Alitalia tok oss over dammen, det vil si Adriaterhavet. Fra Roma rett til den serbiske hovedstaden Beograd. Fine flyforhold med flott utsikt! Overraskende mange snødekte fjell midt i Italia og store grønne flate områder i Serbia. – Dette var overgangen fra Vest- til Øst-Europa på denne turen. Fra nå av skal vi få oppleve mange spennende plasser og land som bærer preg av en annen kultur enn det vi er vante med. – Vi starter med Beograd i morgen.

Klart vi må ha med oss en ekspert på denne reisen, og da booket vi like gjerne rektor Sven nedover hit! Han har enormt med kunnskap om historie og kultur her i Øst-Europa, og vi ser frem til mange lærerike stunder langs veien mot Praha. Velkommen i klubben Sven og takk for at du samtidig stiller som vår privatsjåfør!

Tusen takk til Astrid som har reist hjem i dag for å ta seg av sin klasse på voksenopplæringen igjen. Hele gjengen savner deg allerede!

Men nå må vi lade opp til en lang og innholdsrik dag i morgen. Vi sier god natt fra vår koselige Airbnb her i Beograd.