Søk plass
Hjem  |  Europa Backpack | Europaturen 22   |   Final stop: Amsterdam

Travelstudy-klassen har fullført løpet – Vi er kommet til Amsterdam! Togsystemet i Nederland kom i gang igjen og dermed kunne vi rulle inn til vår siste by på den store Europa-reisen. Det ble riktignok en ganske så grå dag i Amsterdam. Faktisk den første regnværsdagen på turen! Vått og forblåst presenterte seg hovedstaden denne tidlige april dagen. Likevel tok de fleste av oss seg en runde i byen for å få et lite glimt av kanalenes og syklistenes verden. Her gjelder det å se seg godt om før en krysser en vei eller runder et hjørnet: Pass deg for folk på to hjul, de stopper ikke (unødvendig) for en stakkars fotgjenger…!

Heldigvis kom seg alle helskinnet tilbake til hotellet og vi kunne samle oss i «peisestua» til et siste kveldsmøte. Her delte vi litt av erfaringer og reiseinntrykk vi har gjort i løpet av de tre ukene. Det har vært en uforglemmelig reise gjennom mange fantastiske land. Vi trenger nok god tid og litt avstand for å virkelig kunne skjønne og fatte hva vi egentlig har fått være med på. Så mye vi har sett, opplevd og lært – helt utrolig! En takknemlig og godsliten gjeng skal nå reise hjem og samle nye krefter i påskeferien. – Så møtes vi igjen til il grande finale på skolen.

Været var såpass dårlig at kameraet ble liggende på det tørre hotellrommet… Så bilder fra Amsterdam kan dere lete opp selv i Google. Og hvorfor ikke ta med denne byen i turplanleggingen deres?

La oss avslutte med den blide fantastiske Travelstudy-gjengen som har reist for å lære om seg selv, andre og ikke minst det ukjente.

MERCI – GRAZIE – HVALA – DANKE – THANK YOU