Søk plass
Hjem  |  Europa Backpack   |   Europa gjør comeback! – Blir du med?

Løft blikket, finn frem sekken og logg av Zoom – det ekte venter igjen der ute! Start din reise med et år på Travelstudy Active Europe.

En ny start

Et virus har herjet verdenen siden mars 2020 og satte en stopper for livet vi var vante med inntil da. Også vi i Europa har blitt rammet hardt. Store deler av kontinentet måtte stenge ned, og de ellers så åpne grensene ble igjen et hinder for møter mellom mennesker. – Men nå ser vi tydelige tegn på bedring og Europa gjør seg klar for et ordentlig comeback! Det lover godt også for oss i Travelstudy Active Europe som ønsker å dra på oppdagelsesreise mars 2022. – Book plassen din nå!

En dannelsesreise

Med Travelstudy Active Europe får du en spennende og unik reise. Ikke bare ut i Europa, men også en personlig reise med deg selv og en sosial reise sammen med medmennesker. Til sammen en dannelsesreise som vil gi deg et godt fundament til din livsreise fremover.

En viktig del av konseptet er at klassen skal finne frem til og utarbeide en tur i Europa. Det er mye lærdom i et slikt prosjekt hvor en er nødt til å inngå kompromisser, planlegge og organisere selve turen, tenke budsjett og ikke minst, forholde seg til uventede utfordringer. – Selv om vi per i dag ikke kan gi en garanti for situasjonen i mars 2022 med tanke på Covid-19-pandemien, så har vi grunn til å tro at vi skal komme oss av gårde. Med vårt opplegg vil vi være i stand til å følge situasjonen nøye gjennom høsten/vinteren og gjøre tilpasninger i reiseplanene. Dermed er vi veldig fleksible og kan legge til rette for en tur som både er trygg, spennende og realistisk.

Du og de andre – En sosial og kulturell reise

Et år på folkehøgskole er så mye mer enn selve klasseturen. Kanskje er det faktisk den personlige og sosiale delen av hele «reisen» som du kommer til å huske lengst. I Travelstudy Active Europe har vi et mangfoldig program i tillegg til turplanleggingen. Diverse aktiviteter og turer i nærområdet, matlaging, samfunnspolitiske analyser, lek og moro og ikke minst kulturmøter på hjemmebanen. Vårt samarbeid med voksenopplæringen i Ålesund gir oss en unik mulighet til å treffe mennesker fra hele verden!

Velkommen skal du være! Etter en utfordrende tid skal det bli fantastisk å kunne treffe nye mennesker igjen – både på tunet i Ålesund og ute i Europa!

Vi ser frem til en uforglemmelig reise sammen med deg!

PS: Det kan være godt å tenke på hva president Franklin D. Roosevelt sa midt under den ernome krisen på 1930-tallet: «The only thing we have to fear is fear itself!»

Les mer om Travelstudy Active Europe her!

Travelstudy – Vi reiser for å lære!