Søk plass
Hjem  |  Europa Backpack | Europaturen 22   |   Bled og Zagreb

Hoppende glad – ja det er det lett å bli når en står opp til strålende solskinn og knallblå himmel hver eneste dag! Så utrolig heldige vi har vært hittil. Også i dag våknet vi til postkortvær, og for noen ble det raskt klart at NÅ måtte shortsen frem. Det skulle de ikke angre på… Herlig!

Les mer om Travelstudy Active Europe her!

Bled er et vakkert sted ca én time nordvest for Ljubljana. Omgitt av fjell og med et nydelig vann. Midt uti vannet ligger ei øy med en kirke på. Og langs vannet og i skogen går det turstier overalt. Ganske idyllisk. Problemet er bare at vanligvis så er halve Kina, millioner europeere pluss store deler av USA på besøk her samtidig!!! Da er det ikke så idyllisk lenger. – MEN, reiser du i mars og velger i tillegg en solfylt dag, ja da er denne plassen et paradis! Vi tok bussen opp til Bled og tilbrakte dagen i fantastisk natur. Det ble tid til både turgåing, mat, robåttur og siesta på benker ved vannet. Denne dagen gjorde godt for både kropp og sjel.

Mens de fleste besøkte Bled, tok Zoraida og Ato turen over grensa til Kroatia og besøkte hovedstaden Zagreb. Også derfra rapporteres det om strålende solskinn og varme, god stemning og mange fine opplevelser.

Til slutt må vi bare nevne de hjertelige og imøtekommende menneskene her nede; det er så utrolig kjekt å være reisende her! HVALA kjære venner!