Søk plass
Hjem  |  Canada Backcountry | Canadatur 20   |   Vancouver

Vi er framme i Vancouver og har hatt en rolig dag med tur til Capilano Park og en spennende runde i sentrum for å starte Canada eventyret!

Capilano Park er den eldste turistattraksjonen i Vancouver. Hovedattraksjonene er en enorm hengebro over et juv, et nettverk av hengebroer flere titallsmeter oppe i trærne og et brosystem bygd i kanten av et imponerende stup. Parken legger også lagt vekt på formidling av naturkunnskap, historie og urbefolkningskultur. Vi fikk en guidet tur med dansken Mathias der vi lærte bl.a. hvordan vi skulle gjenkjenne ulike trær. Store deler av turen vår til Canada er vi i temperert regnskog med disse enorme trærne som tilskuer til alt fra ski, sykling og til og med surfing! 

En runde i Vancouver er en reise i kontraster. Denne byen har Canadas dyreste boliger og største tetthet av heroinavhengige bare noen få steinkast fra hverandre. Historiske Gastown og China Town er naturlig å få med seg på en omvisning i hjertet av Canadas tredje største by. 

Vi er godt i gang og gleder oss til fortsettelsen! Imorgen er det skikjøring på Cypress Mountain som står for tur. Anlegget er unik med utsikt ut mot Vancouver Island, Coast Mountains og Vancouver sentrum fra heisene. Skianlegget var arena for flere ski og snowboard øvelse under vinter OL i 2010. 

Husk å følge oss på @canadaafhs på Instagram for enda mer innblikk i hva vi får med oss på vår tettpakket tur i British Columbia, Canada!