Søk plass
Hjem  |  Canada Backcountry | Canadatur 20   |   Van City

Tidligere tilbake til Vancouver, men vi gjorde det beste ut av det og så denne vakre byen fra sykkelsetet. 

Vancouver er en fantastisk vakker by. Vi hadde en flott dag i byen første dag på tur der vi besøkte Capilano Park, China Town og Gas Town. Vi fikk også innblikk i de ekstreme kontrastene i denne byen. 

Denne gangen skulle vi være skikkelig turister og få med oss «must sees» som Stanley Park, Granville Island Market, False Creek og Coal Harbour. Beste måten å få til det på er å leie sykler og benytte seg av Vancouvers enestående nettverk av sykkelveier og ruter som tar deg langs kystlinjen, gjennom urskog, forbi uendelig mange velstelte parker og gjennom variert urbane miljø. 

Det ble en flott dag der været denne søndagen viste Vancouver fra sin beste side. På kvelden spaserte vi fra vår rekkehusleilighet!?!?! i Coal Harbour, som en rask søk på Google viser er verdt i underkant av 10 millioner kroner…, til en bedre sushi middag. Bubble Tea runde ble det også, tradisjon tro:) 

Vi reiser hjem på mandag og rundt oss på kafebordene på Granville Island overhører vi snakk om at dette er kanskje siste helg med restaurant og kafedrift i byen. Bare dager senere er byen kommet like langt som Norge i forhold til COVID-19 tiltak der stenging av offentlige områder, bedrifter og skoler er i full sving og begrep som «social distancing» begynner å bli en del av hverdagsspråket.