Søk plass
Hjem  |  Canada Backcountry | Canadatur 19   |   Thompson Rivers University

Vi har vært så heldige å få inngå et samarbeid med Thompson Rivers University med Canada klassen. Vi har i år jobbet med deres Adventure Studies avdeling for et opplegg. Det ble også lagt planer for neste års tur allerede med utvidet opphold og opplegg sammen med denne spennende gruppen.
Adventure Studies er en utdannelse som utdanner guider med høyt faglig miljø tilpasset fremtidig arbeid innen guiding i Canada. Klatring, ski, kayak og seiling er områder som blir satset på. Elevene er allerede i arbeid som guide innen deres interessefelt etter et år og bygger videre i løpet av studiet. Dette er Canadas beste friluftsliv utdannelse og er kjent over hele verden med mange internasjonale studenter.
Vi fikk en flott omvisning av hele TRU campus og en presentasjon av Adventure Studies studiet. Etter dette ble vi med på tur med representanter fra TRU Adventure Club som begge var utdannet innen Adventure Studies og to studenter, en fra Scotland og en fra Frankrike, som går Adventure Studies nå. Turen gikk til et område like utenfor Kamloops til en jakt og fiske hytte. Her ble det litt tur og aktiviteter før en lang og sosial kveld rundt leirbålet. Overnatting i svært enkle hytter var et deilig møte med friluftslivet igjen.
Takk til Thompson Rivers University og Adventure Studies for topp opplegg!