Søk plass
Hjem  |  Canada | Canada Backcountry   |   Pizzaovn, Yoga og Mona Lisa

Tekst: Hilde Karin Mauky    Foto: Per Strøm/Hilde Karin Mauky

Hytteturen i Kamloops overgikk alle våre forventninger! 3 studenter fra Thomson River University tok oss med til 2 koselige, enkle hytter langt ut i de canadiske skoger. Dette var studenter som tar Adventure Studies og hadde dette som sin praksis. Første dagen gikk med til å bli kjent med Chris, Hannah og Badal, en styrketime utendørs og deretter gjennomgå kraftig tøy og bøy i en yogatime; noe som var godt for såre skimuskler. Det ble også mulighet for litt enkel ishockey og flotte turer på det islagte vannet. De disket deretter opp med deilig, hjemmelaget pizza stekt i medbrakt pizzaovn. En kveld til minneboka….

Etter en deilig søndagsfrokost fikk vi innføring i dehydrering av næringsrik mat som kan være spesielt egnet for lengre turer. Hytter ble så ryddet, bilene pakket og enighet om å følge hverandre på Instagram ble gjort. Turen skulle fortsette og neste stopp ble REVELSTOKE, en 2 1/2 timers kjøretur rett øst.

Her ventet et vintereldorado; Revelstoke Mountain Resort. Det skianlegget i Nord Amerikas med størst høyde forskjell fra bunnen av anlegget til toppen med hele 1700 høydemeter! God snø var mulig å finne med ellers var det dessverre var det mye tåke denne dagen, men skiglede var likevel på topp!

Byen Revelstoke overrasket med mye gatekunst; de ønsker å gjøre kjedelige vegger om til lett tilgjengelige gallerier; «Make every alley an art gallery»

Neste stopp; NELSON!