Søk plass
Hjem  |  Canada | Canada Backcountry   |   Pangstart!

Etter en lang men smidig reise fra Ålesund til Vancouver via Amsterdam var det godt å komme skikkelig i gang!

Capilano Suspension Bridge Park er Vancouver sin eldste turistattraksjon og er en fin aktivitet første dag for å virkelig ta inn over seg hvor vi er i verden. Enorme Douglas Fir, Western Hemlock og Redwood trær fyller parken og de ansatte er ivrige etter å dele kunnskap om trærne, deres bruk, miljøvern og kulturen rundt. Hengebroen over elvejuvet er et høydepunkt. Et 70 m høy høydepunkt;)

I Vancouver sentrum tok vi turen til historiske Gastown og fargerike Chinatown. Vancouver er en by med ekstreme kontraster. Her bor landets rikeste og fattigste side om side og dette fikk vi se spesielt i områdene i østre del av sentrum.

Det blir ikke mer Canadisk enn ishockey. Kvelden var en kulturopplevelse mer enn noe annet selv om lagene på isen er blant verdens beste. Vancouver Canucks slo New Jersey Devils 6-3 men showet rundt og utenfor isen var kanskje det vi husker aller best. 

Nå venter et par dager til i Vancouver med University of British Columbia og ski på Cypress Mountain i programmet. Vi er i gang!

Husk å følg oss på @canadaafhs på Instagram for mye mer innhold om turen og livet på Sunnmørsalpene Topptur Canada!