Søk plass
Hjem  |  Canada Backcountry   |   CAS 2020 – 2021 Et MAX år i vente!

Hva kan en forvente av kommende høst med Canada Adventure Sports? Det er et spørsmål en kan godt stille seg i tider som disse som er usikre for oss alle. Kort fortalt jobber vi for at det skal bli den beste utgaven noen sinne av denne fantastisk linja. Alle våre opplegg lar seg gjennomføre per dags dato og vi satser på en kjempe spennende og innholdsrik høst også i 2020. 

Les her om høsten 2019 for et innblikk i hva det er vi holder på med også i 2020!

Les her om vinteren 2020 for et innblikk i hva vi bygger på for kommende skoleår!

Endelig avgjørelse om langtur til Canada kommer i januar 2021. Vi har troen på at vi får reise men da med noen endringer i hvordan vi gjør ting på reisen. Mye av det samme men tilpasset en ny tid… Reisen i 2019 ble gjennomført slik vi har håper på å få gjort det i 2021 og kan leses om HER!

Klatring, sykling, surfing, padling, buldring, hengekøyeovernatting, matlaging på bål, slakkline, mye tid ut! Vi brukte nok ikke klasserommet vårt før november…
Mindre tid i buss, mer tid på tur. Canada linja er mye mer enn en reise til Canada. Det er et år på Sunnmøre med noe av det beste Norge har å by på av turterreng og toppturer kort vei fra skolen. Velkommen til Norges Beste Vestkant i august! Gleder oss!
Husk å sjekk ut @canadaafhs på Instagram! En av FHS Norges mest aktive linjeinstagram? Mulig;)