Søk plass
Hjem  |  Australia Backbacktur 18 | Australia Roadtrip   |   We went offline to get connected…

Blogg Sebastian :

«Etter lunsj tok vi den lange bilturen til Lilla, et aboriginersamfunn, den andre leiren der vi skulle sove ute i outbacken.
Lillas beliggenhet er i sentrale Australia , 500 km fra nærmeste by. Tilgang til telefon er via landline, energi får de fra solcelle og gass. Det blir ikke mer off-grid enn dette. Landet er øde og offline. Men det plager ikke meg, siden jeg allerede er connected.
Campingplassen er noen skur, et utekjøkken og et sett utedoer. Marken er rød ørkensand. Vi sover ute på bakken i swags eller i hengekøyer. Vi blir fort godt kjent med fluene, før vi legger oss, for å dykke dypt i aboriginsk kultur.»

Julie’s blogg :

«..-en tidlig morgen for backpack med avgang 05:40 til Valley of the winds. Dette er en gåtur hvor vi fikk valget om å gå en kort eller lang tur. På lookout 1. Kari, snakket guiden vår, Reggie, om hvordan f.eks. Uluru å Table Top Mountain ble til.
De aller fleste ga seg ut på den lengre løypa, som til slutt ville ende opp på et fint utkikkssted; Karingana lookout. Enkelte valgte å ta den korte og heller slappe av i sola.
Deretter tok vi bussen tilbake til Uluru camp resort, hvor vi pakket sekken og spiste lunsj.»