Søk plass
Hjem  |  Australia Roadtrip   |   Velkommen, Backpackere 21/22!

Skoleåret 20/21 er over, og nå gjør vi oss snart klare til å ta imot et nytt kull til høsten. Samfunnet rundt oss preges fortsatt av Covid -19, og mange er nok spente på hvordan reisemulighetene blir. Vi håper å få reise til Australia, selvfølgelig, og følger spent med på endringer i reiseanbefalingene. Hvordan situasjonen vil se ut neste vår er vanskelig å forutse, men det viktigste er at vi reiser trygt og forsvarlig.

Skulle det vise seg at det ikke blir mulig å reise til Australia i 2022, vil vi se etter andre reisemål som passer for backpackere. Europa ser lovende ut med tanke på reise fremover, og dette vil nok være vår plan B dersom Australia ikke blir mulig. Europa er et yndet kontinent for backpacking, og ryggsekkturisme er utbredt her. En god blanding av storbyliv og landsbygd, historie, kultur og menneskemøter vil prege reisen vår, slik som det gjør når vi reiser til Australia.

Vi har fortsatt noen ledige plasser, så om du tenker at et år med nye venner, mye latter og glede, opplevelser, utfordringer og viktig livserfaring kunne være noe for deg, så bli med oss på reisen! Folkehøgskole er for alle, og vi gleder oss til å bli kjent med akkurat deg. SØK I DAG!

Vi sees i august!