Søk plass
Hjem  |  Australia Backbacktur 18 | Australia Roadtrip   |   Port Stephens – more surfing, more Barbie (Q) and snakes in our kitchen !

Silje, BLOGG :

Det var enn tidlig morgen. Vi satte oss på bussen for å kjøre til Port Stephens. Men før vi kom frem hadde vi noen fine timer i buss med film, soving og vindu titting.

Vi var også innom to forskjellige strender. De va kjempe fine begge to med klart vann og herlig sand strand. Det var veldig herlig med noen bade stopp langs veien før vi kom frem til der vi skulle overnatte. ( SANDRA skriver videre om dyra vi møtte på )

Sandra, blogg :

Etter stranda dro vi til plassen der vi skulle sove, og der ble vi møtt med et yrende dyreliv. Velkomsten var en liten kenguruunge som spratt rundt rett i hælene på guiden vår, og på rommet fant vi både edderkopper og andre rariteter.

Etterpå var det dags for middag, og da slengte vår kjære guide, Kelvin, sammen en nydelig barbeque. Senere på kvelden fikk vi muligheten til å samles på kjøkkenet for å høre på en liten presentasjon av en rekke øgler og slanger, og vi fikk også holde flere av de.