Søk plass
Hjem  |  Australia Roadtrip | Uncategorized   |   Lilla- og 5 million stjerners hotell
Magnus Ø og Marita her.
I dag stod vi opp ca. halv sju og var allerede I gang med rydding og pakking ut av lilla. Etter å kaste i oss frokost kjørte vi avgårde i retning Yulura.
(We will miss this place…En siste hilsen på veggen før vi drar videre. Heldige er de neste som får besøke  Lilla)
Vi ankom reisemålet rundt 12 på dagen. Det var varmt! Det var wraps til lunsj også hoppet vi uti bassenget. Det var litt kjølig, men utrolig deilig i varmen. Etterpå kjørte vi forbi Uluru fjellet og var innom Uluru Kata Tjuta Cultural Centre De tradisjonelle eierne av Uluru er Pitjantjatjara og yankunytjatjara folkene, som også kaller seg selv Anangu. Etter det så fikk vi en guidet tur et stykke rundt Uluru fjellet. Vi ble nødt til å avslutte turen grunnet den ekstreme varmen.
Etter lunsjen slappet vi av i skyggen, sniffet en hjelpene plante for mer åpne neseblokader, lagde «dampers» (et slags brød til middag) og gjorde oss klare til å steke kenguruhale som vi skulle spise til middag. Senere dro vi til et badested hvor vi hadde to gode timer med bading, soling, avslapning, kaldt vann, iskrem og snacks. Alle var i nød om en dusj etter to dager med mye sol, solkrem, sand, fluer og svette.
Til middag spiste vi kengeruhale, potetstappe, pølser og «dampers» med syltetøy, mens vi så på solnedgangen og tok noen fine bilder. Det var litt delte meninger om smaken på kengeruhalen, men flere kom frem til at det minnet litt om ribbesmak. Rett før vi la oss så vi på den stjerneklare himmelen og så flere stjerneskudd som fløy forbi. Siden det var siste natten valgte flere av oss å legge seg ute og sove under åpen himmel, og det var helt fantastisk. Det var ingen dyr som kom, lite vind, en sterk måne som lyste, fine stjerner og en anonym person som snorket kraftig. Livet var herlig! Det blir spennende å se hva morgendagen bringer når vi ferder med buss til neste stoppested.
Da var det godt å kjøle seg ned med et bad og nyte den fantastiske solnedgangen med utsikt mot Uluru. Da vi kom hjem, hadde vi hamburger som ventet på oss. Lærerne hadde overrasket oss med iskald brus rett fra butikken. Flott avslutning på en finfin dag.

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.