Søk plass
Hjem  |  Australia Roadtrip   |   Et nydelig annerledesår på Backpack

Her kommer en liten oppdatering fra Backpack-skoleåret 20/21. Til tross for at noen av planene våre måtte endres og den lange turen til Australia måtte avlyses, er elevene enige om at dette året på Ålesund Folkehøgskole har vært det beste året så langt i livet.

Da elevene søkte seg til ÅFHS var det opplevelsene og turene som var det viktige. Men underveis i året oppdaget de at det er dagliglivet på internatet, der en får møte venner for livet, ha latterkrampe flere ganger om dagen, utvikle seg selv, lære nye ting og så mye mer, som er den virkelige folkehøgskole-opplevelsen.

Og selv om vi ikke fikk reist til Australia, har vi hatt så utrolig mange fine turer og opplevelser sammen. Norge er et virkelig vakkert land, og vi er så heldige som har en skole som ligger midt i den nydeligste Sunnmørsnaturen. Her ser dere bilder fra noen av disse fine turene vi hadde gjennom året, både lokalt og litt lenger borte. På siste skoledag den 8. mai var vi alle enige om at dette fantastiske annerledesåret på ÅFHS ville vi ikke ha vært foruten.

Tusen takk for reisen, kjære Backpack-elever 20/21.

Vi har fortsatt noen få ledige plasser til neste års Backpack-kull. Søk nå! Velkommen med på ny reise 21/22, alle nye søkere. Gleder meg til å bli kjent med dere.

Linjelærer, Hilde Charlotte 🙂