Søk plass
Hjem  |  Australia Roadtrip   |   Et fullspekket 20/21 på Australia Backpack i vente!

Jeg håper du klarer å senke skuldrene nå utover vår- og sommermånedene, og at du fortsatt gleder deg til året sammen med oss på Ålesund folkehøgskole! Vi er i alle fall klare til å gi full gass!

På Australia Backpack er det i stor grad snakk om opplevelser utendørs det første halvåret! Kayak, surfing, juving, hengekøye- og hytteturer mm.

Veldig mye av det vi som linje gjør i Norge vil det ikke være noe i veien for å gjennomføre, så lenge vi forholder oss til gjeldende retningslinjer. Vi er omgitt av strålende flott natur på alle kanter, og vi har alle muligheter til å gjennomføre mye undervisning utendørs!

Under ser du endel bilder fra det vi har opplevd i år!

 

Alt det du har hørt om folkehøgskolelivet, at elevflokken blir EN stor familie, at det skjer så mye gøy at man knapt har tid til å sitte på rommet, at du vil få pushet grenser og opplevd mye nytt, kanskje også blitt litt mer selvstendig, at du vil bli venner med folk du kanskje aldri så for deg å bli venner med.

Et folkehøgskoleår kan knapt forklares, det må oppleves! Det blir et år hvor du vokser som person, et år du aldri glemmer!

Kanskje har du allerede vært inne og sett på bilder fra Backpack-klassens tur til Australia tidligere år, men jeg deler nå likevel et par linker til bloggsidene våre, så kan du ta en tur til innom:

Les bloggen fra Australia Backpacks langtur 2019.

Les bloggen fra Australia Backpacks langtur 2018.