Søk plass
Hjem  |  2020 | Australia Multisport   |   Whitesundays island.

I dag snudde endelig vår uflaks, for alt gikk etter planen. 06.45 var det tid for frokost, før gjengen gikk til havna i Airlie beach. Havrafting til Whitsunday beach sto på planen i dag, og det skuffet ikke. God stemning, mye hyling og bølger oppsummerer båtturen.

Første stopp var på naboøya til Whitsunday, der vi gikk til to utsiktspunkter og innom et forferdelig ekkelt «toalett», med både edderkopper og biller. Båten tok oss videre til Whitsunday, der vi tilbragte tre timer på den fineste stranda i verden. Guidene fortalte til og med at om man tok med sand fra stranda, fikk man bot på 60 000 kroner! Her var det virkelig nydelig, med den fineste sandstranda og turkist hav. På grunn av farlige maneter, måtte vi bade med en slags stor badedrakt som beskyttet oss mot døden. Havraftingen hjem igjen var nesten verre enn andre vegen, som vi satte veldig pris på!

 

Vel inne på land svidde mange av jentene av mye penger på en veldig fin klesbutikk, og mange så seg selv ganske svidde i speilet etter en lang dag ute i sola. Avslapning og middag ventet oss. MEN dette var før sjokkbeskjeden. Vi skulle hjem. Vi fikk sjokkbeskjeden av Cornelia, så stemningen ble helt snudd på hodet. Gjengen gikk samlet på restaurant og trøstet hverandre. Samme kveld fikk vi vite at vi rakk å dra til Great Keppel Island neste dag, og la oss med forskjellige følelser.