Søk plass
Hjem  |  Australia Multisport | Australia Multisporttur 18   |   Surfing

Å få oppleve Surfing i Byron Bay er noe alle i Multisport gjengen har sett frem til lenge. Nå var dagen endelig her. Vi ruslet bort til Lets Go Surf sine lokaler like ved der vi bodde. Der fikk vi utdelt det vi trengte av utstyr i tillegg til klar beskjed om å la Gopro kameraene ligge. «Surfing er ikke så lett som det ser ut», var beskjeden. Vi trengte altså å bruke energien på å stå på brettet fremfor å ta alle de stilige surfebildene vi hadde sett frem til å pynte instafeedene våre med.

Etter grunnleggende instruksjon på stranden fikk vi endelig prøve oss i bølgene. Det ble mye fall på de fleste i starten, men etterhvert begynte en etter en å stå delvis på brettet. Når timen var ferdig hadde faktisk alle klart å stå oppreist på brettet iløpet av denne første surfetimen vår. Dette var veldig kjekt og vi kjente at vi var i flytsonen. Fantastisk mestringsfølelse! Nå ser vi frem til å surfe i Hoddevika når vi kommer hjem etter påske.

Noen bilder ble det likevel, siden Jan Kristian tok på seg å være fotograf, slik vi skulle slippe å tenke på alle bildene vi burde ha tatt.