Søk plass
Hjem  |  Australia Multisport   |   Multisport 21-22. Erfaringer og opplevelser venter deg.

Vi har nylig avsluttet ett fint skoleår. Årets Multisportelever har fått oppleve nærmiljøet vårt på en enik måte til vanns, på land og i høyden. Tilbakemeldingene fra årets Multisportelever har vært veldig gode, selv om vi måtte avlyse Australiaturen på grunn av Covid-19.

Nå er planleggingen for neste års multisportelever i full gang. Surfing i Hoddevika, Via Ferrata i Loen, skikjøring på strandafjellet, ballspill og aktivitet i den moderne flerbrukshallen vår ,i tillegg til nye aktiviteter og idretter i vårt nærområde. Du vil garantert få spennenende, lærerike opplevelser som vil gjøre at du vokser som person i møte med utfordringer og gjennom å bli kjent med nye mennesker.

Når det gjelder studieturen våren 2022 er vårt plan A å reise til Australia som planlagt. Samtidig er verden såpass usikker nå og vi vet ikke hvilke reiserestriksjoner Norge og Australia vil ha om ett års tid. Vi har dermed en plan B som for Multisport sin del vil være studietur ut i Europa mot Spania og Portugal. Gjennom lokala kontakter planlegger vi for å få til ett liggnende opplegg som i Australia med flere av de samme aktivitetene. Surfetur til surfeparadiset Ericeira i Portugal vil være en naturlig del av turen, som vil gi oss gode surfeforhold. Ericeira blir sett på som Europas surfehovedstad.

Barcelona og noen dager på Cambrilis Corporativa sport village vil også være en naturlig del av Multisport sin tur i Europa. Dette er ett sport senter hvor vi har mulighet til å trene og prøve mye forskjellige aktiviteter. I tillegg til aktiviteter jobber vi for å få kontakt med lokale idrettslag, slik vi kan bli kjent med lokal ungdom og komme tettere på kulturen vi besøker.

 

Vi er overbevist om at året på Multisport vil gi deg ett spennende, lærerikt og utviklende år. Har du spørsmål må du gjerne ta kontakt med meg i sommer på:

Telefon: 94289247 eller på mail: Jankristian@alesundfhs.no.

 

Vi har fortsatt noen ledige plasser om du vil ha ett spennende år med Multisport.

God sommer!

 

Hilsen linjelærer Jan Kristian Behrentz