Søk plass
Hjem  |  Australia Multisport   |   Multisport 20-21 – Erfaringer og lærdom for livet!

Australia Multisport tar deg med på en unik reise til Australia, men vi gjør også mye spennende i Norge. I disse tider er det skapt noe usikkerhet reising. Hva kan en forvente av kommende høst med Australia Multisport? Det er et spørsmål en kan godt stille seg i tider som disse som er usikre for oss alle. Vi jobber for at dette skal bli ett helt unik og spesielt år uavhengig av hvordan situasjonen er i verden. Når det gjelder endelig avklaring om reisen til Australia lar seg gjennomføre, blir dette bestemt i Januar. Vi jobber med spennende, alternative planer om reisen ikke skulle la seg gjennomføre.

Australia Multisport er en en linje med stor variasjon. Du vil garantert få prøvd deg på noe du aldri har prøvd deg på tidligere og du vil kjenne på mestring og idrettsglede sammen med andre. I løpet av året får du prøve deg på å klatre Via Ferrata i Loen,skihopp,  undervannsrugby mm. Variasjonen er stor og du vil garantert få nye opplevelser og erfaringer du aldri vil glemme.

 

Vi ønsker å skape ett godt fellesskap sammen.  Å dele erfaringer og opplevelser gjør at en bygger ett godt samhold.

 

Kanskje du vil prøve ett hopp i vår lokale plastbakke?

Gjennom å våge seg ut av egen komfort sone kan en lære noe om sine egne grenser, samtidig som en kan sprenge grensene for hva en trodde en kunne klare.

 

Skolen vår ligger fantastisk til, omkranset av fjell og sjø. Vi bruker nærområdet vårt aktivt i alle årstider. 

Strandafjellet er blant Norges mest attraktive skisenter med flere varierte løyper, samt gondolheis. Her får du bruke tid i valgfag om du ønsker det. Multisport er også her en linjedag.

 

Du vil få utfordre deg og prøvd aktiviteter du har drømt om, men ikke har muligheten til ennå. Vi reiser blant annet til Hoddevika ved Stadt for å surfe. Dette er ett helt unikt område som du kommer til å elske.

 

Vi bruker også tid i hallen til generelle idrettsaktiviteter som ballspill, innebandy og treningsøkter.

 

Velkommen til en spennende og ett unikt folkehøgskole år som du aldri vil glemme. Om du har spørmål om linjen er du hjertelig velkommen til å kontakte meg på mail: Jankristian@alesundfhs.no.

 

Ønsker du å lese mer om Australiaturen kan du lese om tidligere turer her.

https://alesundfhs.no/blog/bloggkategorier/2019-australia-multisport/

 

Anbefaler deg også å lese om alt det fine vi opplever på skolen på tvers av linjer.

https://alesundfhs.no/aktuelt/

 

Når det gjelder informasjon rundt våre tiltak rundt COVID 19, har vi laget en egen side som vi holder løpende oppdatert etterhvert som vi får informasjon fra myndighetene. Les mer her:

https://alesundfhs.no/blog/2020/05/06/covid19-informasjon/