Søk plass
Hjem  |  Australia Multisport | Australia Multisporttur 18   |   Havrafting

05.03.18 fant vi paradis. Dagen ble en heftig og luftig tur. Havrafting var nemlig på programmet og alle ble lovet nye frisyrer. Da vi ankom havnen fikk vi utdelt stingersuit for å unngå å bli stukket av de farlige stingrayene. Les mer om de her og deretter startet turen «rolig» mot den første plassen der vi skulle snorkle. Etter 45min med plasking over korallene var det tid for å flytte på oss igjen. Turen gikk deretter mot en ny snorkleplass hvor vi fikk svømme blant tidenes største fisker. Fiskene ble matet mens vi snorklet rundt med GoPro kameraene våres for å fange noe av det kuleste vi har opplevd så langt, på film. Etter er at alle hadde skreket ferdig i frykt for å bli spist av fiskene, gikk turen videre til «Tounge Island».

Der gikk vi en tur rundt øya for å få et glimt av Whitehaven Beach og utsiktsplassene på øya ble fort okkupert av norske ungdommer på photoshoot. På øya fikk vi også sett Iguaner, firfisler og noen fikk også et glimt av en slange. Etter at utallige bilder var blitt tatt var vi klare for å rafte videre i store bølger mot en ny øy der klassen fikk være helt for seg selv. Her ble det mer soling, bading og en fantastisk lunsj. Dette var virkelig paradis og hele klassen koste seg fra første til siste stund, sett bort i fra at nesten alle ble solbrent. Noen mer enn andre.

Etter lunsj var det klart for å kjøre tilbake til fastland. Stemningen var på topp og alle sang for full hals til «I’m yours» av Jason Mraz mens vi studerte den fanatiske utsikten og var omringet av skinnende lyseblått hav, frisk luft og lange hvite sandstrender.

Etter turen fikk alle i klassen 10 dollar hver til å kjøpe kvelds for. Senere bestilte klassen bord for 23 på «Little Vegas» og kl 19.30 var hele klassen samlet i finstasen klare for å spise burger. Mye latter og topp stemning gjorde kvelden helt magisk før vi var klare for å samle søvn og ny energi til krokodillesafarien dagen etter.

-Karina og Anna