Søk plass
Hjem  |  Australia Multisport   |   Eventyrelig Multisportuke

Endelig var den andre linjeuken en realitet. Vi hadde store opplevelser i vente.

Turen gikk først til Hellesylt å det lokale ny-  oppstartede  Natur Guidefirmaet «Fjord Nature». Her delte vi gruppen i to. Den ene fikk prøve seg på elvekajakk som sannsynligvis de første ved Ålesund Folkehøgskole noensinne, mens den andre fikk introkurs i havkajakk.  Begge gruppene fikk lært seg grunnleggende padleteknikk og bergingsteknikker.

 

 

Vi overnattet i Stryn på Stryn Aktivitetslodge. Dette er en gammel sveitservilla fra 1903, som lå midt i Stryn sentrum. Her er det laget til med flott uteområde med bålplass, fotballbane i låven og badestamp. Perfekt overnatting for en aktiv multisportgjeng.

Dag 3 benyttet vi til å reise til Oppstryn for å gå til fjellgarden Segestad. Her fikk vi oppleve fin utsikt å vi fikk se nærmere på denne historiske garden. Les mer om garden her https://www.hjelle.com/Segestad.html

Dag 4 dro vi på dagstur til Hoddevika for å få oppleve denne magiske surfebygda en siste gang dette skoleåret. Flere opplevde å mestre surfingen mye bedre nå enn sist. På kvelden brukte vi den fine bålplassen til grilling og vi mimret om høydepunktene fra dette skoleåret. Mange satt igjen med sterke minner om store opplevelser og fellesskap.

 

Dag 5 måtte vi forlate huset vi var blitt så glade i. Nå dro vi tilbake til Hellessylt for Ribb tur. Vi ble tatt med ut i den magiske Geirangerfjorden å fikk høre mer om folkene som bodde seg på disse fjellgardene. Spennende fortellinger ble fortalt av lokal guide, som fortsatt bor på en av fjellgardene.

Vi har hatt fine dager på tur og har fått oppleve vårt egen region på unikt vis disse dagene. Takk for turen!