Søk plass
Hjem  |  Australia Multisport | De lange linjereisene   |   1-2-3- Bungee!

Etter en strabasiøs natt med overnatting på flyplassen i Cairns, for deretter å ta morgenflyet kl 06.00 kom vi endelig frem til Cairns kl 08.00 på morgenen. Nikki som skal være vår turguide under hele turen møtte oss på flyplassen med minibussen som skal være ett av våre hjem de kommende ukene.

Etter å ha utforsket Cairns noen timer, skulle vi få ett kickstart på oppholdet her med strikkhopp fra 50 meters høyde. Mange var spente på dette, men opplevelsen av å mestre den intense frykten og oppleve flere secunder i fritt fall var ubeskrivelig. Således er strikkhopp litt som livet. Mye kan være skremmende og ubehagelig, men det går som oftest bra når en først har hoppet ut i det.

Noen synes dette var såpass spennende at de tok nok ett hopp.

Etter å ha gjennomført vårt livs første strikkhopp gikk turen til det koselige hostellet vårt hvor Nikki lagde deilig Pasta Bolognese til oss. Etter kveldsamling og et fint ord for kvelden av Tor Henning var en lang første dag i Cairns kom til en enda. Mange var ganske trøtte og satte pris på å endelig kunne legge seg i en seng etter over ett døgn på reisefot. I morgen står Great Barrier Reef, som nok er ett av høydepunktene på turen på programmet.