Ålesund Folkehøgskole ligger idyllisk plassert mellom fjord og fjell 16 km fra Ålesund sentrum, 5 km fra Moa. Skolen eies av Sunnmøre Indremisjon, har plass til 115 internatelever og har 23 ansatte. Vi  er kristen – leken – aktuell – raus og ekte; vi KLARE det sammen. Skolen driver helårskurs med reisemålslinjer, kortkurs, Bed & Breakfast, utleie av lokaler og catering. Skolen har god elevsøkning og øvrige driftsområder er i fin utvikling. Skolens samlede areal er omkring 7000 m2 i skolebygg, idrettshall, festsal og internat.  I tillegg består eiendommen av åtte boenheter i fem hus.

På denne sida finner du våre utlysninger av ledige stillinger. All søknad til stillinger skjer på eget søknadsskjema. Dette skjemaet kan også brukes til å registrere åpen søknad og interesse for fremtidig ledig stilling ved skolen vår.

ER DU VÅR NYE MEDARBEIDER VED ÅLESUND FOLKEHØGSKOLE?

Fra 15.02.19 er det ledig 100 % vikariat som:

Administrasjonsleder

Vikariatet er for ett år fra 15.2.2019 til 15.3.2020, men det er mulighet for videre fast ansettelse. Skolen kan være fleksibel med tanke på oppstart når vi finner den rette.

Stillingen omfatter:

  • Ansvar for regnskap, budsjett, fakturering, remittering og lønn.
  • Lederansvar for utvikling og drift av øvrige driftsområder, dvs. virksomhet utenom selve skoledriften.
  • Personalansvar for kjøkken- og kontorpersonalet.

Administrasjonsleder er med i skolens lederteam som i tillegg består av rektor og inspektør.

Endelig utforming av ansvarsområder vil i noen grad tilpasses til kompetansen til den som tilsettes. Aktuell utdanning kan være innen regnskap/revisjon eller ledelse – HR. I samråd med den som tilsettes kan stillingen dreies mot økonomistyring ved at vi tar tilbake noen av de oppgavene som i dag gjøres av regnskapsbyrå eller mer mot utvikling av øvrige driftsområder utover skoledriften

Vi ser etter deg som er glad i å omgås ungdom i alle aldre, som ønsker å arbeide i kristen folkehøgskole og kan tenke deg å være med på å utvikle reiseskolen Ålesund folkehøgskole med alle våre driftsområder de neste årene. Du er strukturert og løsningsorientert, deltar i lederteamet med kritiske spørsmål og framtidsrettede ideer.

Vi kan tilby gode pensjonsordninger og lønn etter kompetanse og erfaring. Skolen kan være behjelpelig med bolig. Administrasjonsleder er med i skolens lederteam og den som ansettes må dele skolens kristne livssyn og gå inn for å fremme skolens målsetting.

Nærmere opplysninger hos rektor Sven Wågen Sæther, telefon 928 27 117.

Søknadsfrist: 15. januar 2019.

Søknaden sendes elektronisk på eget skjema – trykk her for å gå til skjema. 

 

Åpen søknad

Dersom du ønsker å vise interesse for framtidig stilling ved Ålesund folkehøgskole – fyll ut dette skjemaet og vi kontakter deg om noe blir ledig. Skjemaet finner du her (klikk her).