Våre rom

På BORG Sommerhotell tilbyr vi flere løsninger for overnatting. De mest populære er dobbeltrom og enkeltrom. Fra sesongen 2020 har vi tilrettelagt for campingmulighet med oppstillingsplass for bobil og campingvogn med tilgang til strøm. På vårt uteareal finnes flere fine teltplasser. For større grupper kan vi tilby skreddersydde avtaler. 

Rommene har enkel standard. De er møblert med enkle senger, skrivebord og sofa. Eget bad med dusj og toalett. Inkludert i campingmulighetene har vi tilgang til toalett, dusj, vann og tømmestasjon. Kostnadsfri Wi-Fi på hele bygget. Felles TV-stue, vaskerom og kjøkken med noe utstyr. Stor, gratis parkeringsplass på området.

Camping

Campingmulighetene våre passer for deg som ønsker å campe i et rolig område med nærhet til både byen og naturen.

Price: 330 kr

Enkeltrom

Enkeltrom passer for en voksen. Det er mulighet for ekstra oppredd seng for inntil tre barn under 12 år på samme rom.

Price: 600 kr

Tomannsrom

Tomannsrom passer for to voksne. Det er mulighet for ekstra oppredd seng for inntil to barn under 12 år på samme rom. Eller en ekstra voksen.

Price: 930 kr

Leilighet

Leilighetene passer fint til litt større grupper som ønsker å bo litt for seg selv. Gjerne over flere dager, med mulighet for matlaging.

Price: Fra kr 600 kr

Grupper

På BORG Sommerhotell tar vi i mot grupper etter avtale. Vi kan tilby ulike skreddersydde pakker etter deres behov.

Price: Fra 430 kr

Selvhushold

På grunn av COVID-19 situasjonen med fare for smittespredning har vi dessverre ikke mulighet for å tilby overnatting på selvhushold sesongen 2020.
Om du ønsker en enkel og billig overnatting kan du gjøre dette på selvhushold. Sengetøy og håndklær må medbringes, eller leies hos oss. Frokost kan du lage selv på våre felles kjøkken, eller kjøpe hos oss mot et tillegg i prisen.

Price: 500 kr