Våre rom

På BORG Sommerhotell tilbyr vi flere løsninger for overnatting. De mest populære er dobbeltrom og enkeltrom, men vi har også tilbud om overnatting på selvhushold. For større grupper kan vi tilby skreddersydde avtaler.

Rommene har enkel standard. De er møblert med enkle senger, skrivebord og sofa. Eget bad med dusj og toalett. Kostnadsfri Wi-Fi på hele bygget. Felles TV-stue, vaskerom og kjøkken med noe utstyr. Stor, gratis parkeringsplass på området.

 

BORG Sommerhotell

Sesongen 2020 er vi åpen fra 25.05 til 01.08.

BORG Sommerhotell ligger rolig til, midt i hjertet av Sunnmøre. Det er kort vei til fjell og fjord, og heller ikke langt til Ålesund sentrum. Resten av året er vi folkehøgskole og internat for rundt 115 elever.

 

BORG Sommerhotell tilbyr gode senger og frokost. I nærheten av fjord, fjell, shopping og sightseeing!

 

«Enkel og billig overnatting med rask tilgang til vakker natur! Servicen var også super!»

I nærheten

Byen Ålesund har vært handelssenter på Sunnmøre i over 150 år. På Sunnmøre Museum i Borgundgavlen kan du oppleve hvordan Ålesund ble til for over hundre år siden. Etter den legendariske bybrannen i 1904 ble byen gjenoppbygget i Jugendstil. I tillegg til å vandre mellom husene, kan et besøk på Jugendstilsenteret være både lærerikt og spennende.

Fra Fjellstua på Aksla er utsikten formidabel, både til bysentrum, til øyene ut mot havet og innover mot det sunnmørske fjellriket. En fin tur kan være å gå de 418 trappetrinnene fra byparken. Et fint utsiktspunkt på veien er «byrampen».

Ålesund er en kystby, og i Atlanterhavsparken kan du se og oppleve en rekke ulike fisk og sjødyr. 

Det tar ca. 20 minutter med bil eller buss til Ålesund sentrum, og ca. 7 minutter til kjøpesenteret Amfi Moa, som er et av norges største! Nærmeste kolonialbutikk ligger 10 minutter gange fra BORG Sommerhotell.

På Moa bussterminal kommer og går flybussen til Vigra, TIMEkspressen til Volda og Molde/Kristiansund og buss til Bergen, Oslo og Trondheim.

På 10 minutter kommer du deg også til sjøen. Du kan gå ca. 3 km til Emblemssanden, en hyggelig badestrand, et picnic- og rekreasjonsområde.