Søk plass
Hjem  |  Israel og Norgestur | Skoleturer   |   Farewell Sogn og Fjordane

Norgesturen 2019 er godt i gang! Ja, her skjer det noe stadig vekk. Enten er vi on-the-road, eller så er vi med på noe spennende langs veien. De første dagene har vi tilbrakt i vakre Sogn og Fjordane, vårt kjære nabo-fylke som snart kommer til å takke for seg; 31. desember 2019… just saying.

Balestrand ved Sognefjorden har vært vår base. Ei perle som allerede Kaiser Wilhelm hadde på sin TripAdvisor-liste. Det finnes tydelige spor (feks store statuer) etter han flere plasser.

Vi prioriterte litt annerledes enn flotte hagefester og store bankettmiddager: Besøk av den lokale kinoen sammen med elever fra Sygna VGS. Omvisning på en økologisk gård med isproduksjon i Feios – Alm Gard, drevet av et veldig inspirerende par fra Nederland. Kjempehyggelig kveldsmat hjemme hos familie Ro – en varme hjerters aften. Besøk av LERUM-fabrikken på Kaupanger – for en fantastisk familiebedrift – Stao Pao!

Over høye fjell og dype vann, gjennom lange tunneler og bratte daler kom vi til slutt til et nytt fylke: Telemark! Rjukan er den historiske plassen vi skal besøke her. Og vi har allerede sjekket inn… på Rjukan-kirke! Her får vi lov å bo, helt uten asylsøknad. 🙂 Fredag-Taco, kveldstur og spillekveld ble det også. – Jada, vi har det godt!

Nå sier vi god natt og takk for oss Sogn og Fjordane!

SE FLERE BILDER HER!