Søk plass
Hjem  |  a Blogger | Australia Multisport | Australia Multisport langs østkysten 2023 | Dykking | Uncategorized   |   Multisport sin linjetur er offisielt i gang!

8.mars

En 30 timers reisevei gikk over alle forventninger. Med en halv time i København og  en time i Singapore gikk alt overraskende bra og vi kom oss til Australia uten noe problemer. Eller foruten om at Maria sin bagasje tok et tre dagers langt pit-stop i Singapore.

Når vi landet i Cairns sto Nikki, tur-guideen vår å venta på oss. Vi kjørte til Mad Monkeys hostellet, hvor vi skulle bo de tre først nettene våre. Her lagde Nikki til en nydelig BBQ som sto til smak for alle etter mange flymåltid. Vi fikk en ganske så våt velkomst med hamrende regn, men det kunne ikke ødelegge humøret vårt. Vi måtte nemlig ut å utforske Cairns og det ble både dansing og bading i regnet før vi tok kvelden.

 

9.mars

De fleste var ganske så jet-lagged vår første dag, noe som resulterte i morgenbad kl 06.00. En herlig start på dagen! Første dag var relativt rolig og vi fikk muligheten til å utforske Cairns og bade i lagunen. De viktigste innkjøpene ble naturligvis gjort, aka, Australske håndkler og bucket-hats, og da var vi klare for lagunen. Nikki sto for middagen i dag også, og denne gang var det taco på menyen. Den koste vi oss med nede ved lagunen. Vår første hele dag i Australia  gikk litt ekstra hardt for seg for enkelte, som vår kjøre Nikki så fint sa «started the day in different shades of white, and ended it with different shades of pink».

 

10.mars

I dag var det frokost ekstra tidlig, for vi skulle til Great Barrier Reef for å dykke og snorkle. Det var en halvannen times båttur ut til revet. Det var en ganske så humpete tur, men tiden fløy fort når vi snakket med flere amerikanske ektepar som var veldig interessert i folkehøgskolelivet. Det var strålende sol i dag og vi var skikkelig klar for å komme oss ut i havet. Vi fikk utdelt snorkel, svømmeføtter og stingersuit, som måtte brukes for noen veldig små og farlige maneter. Før vi i det hele tatt hadde kort oss uti, kunne vi se masser av fargerike fisker svømme rundt. Et av de største høydepunktene fra snorklingen må nok være sjøskillpaddene vi fikk komme veldig nær. Dykkerne var også storfornøyde og alle var enige om at det var noe av det mest utrolige vi har sett.

Når vi kom tilbake til Cairns ble det tid til litt mer bading før vi dro ut å spiste på Jimmys. I morgen reiser vi videre mot Airlie Beach og deres får snart nytt reisebrev herfra. Håper alle har det bra det hjemme i snøen, vi storkoser oss hvert fall her i solen.

Skrevet av Amalie og Maria.

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.