Søk plass
Hjem  |  a Blogger | Arrangement   |   Bøsseaksjon for Ukraina!

Engasjerte elever ved Ålesund Folkehøgskole ønsket å gjøre en innsats for mennesker i Ukraina som opplever en svært vanskelig situasjon. Elever banket på dører i området Blindheim, Hatlehol, Flisnes og Emblem for å høre om noen ville bidra med noe til Ukrainahjelpen.

Ifølge Kurt Andre Henriksen som er styreleder i  Ukrainahjelpen vil pengene gå til diakonale tiltak. Han sier at flyktningestrømmen internt i Ukraina er enorm og at mennesker flykter fra den østlige delen til den vestlige delen. De trenger overnatting, mat og hjelp underveis. Gjennom Ukrainahjelpens kontakter hjelper en flyktningene med overnatting i blant annet kirker. De får mat og kanskje klær. Det er også et stort behov for å hjelpe sårede soldater som kommer inn til byens sykehus. De har blant annet behov for hygieneartikler, klær, sko, vann, bandasje. Penger går også til å hjelpe de svakeste i områder der krigens herjinger pågår.

 

Vi ønsker å takke alle som tok godt imot elevene våre og har vært med å bidra til dette viktige arbeidet. Totalt fikk vi inn kr 40 969,78

 

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.