Hvem passer linjen for?

Dette er linjen for deg som er kreativ og glad i å uttrykke deg. Kanskje vil du jobbe med `noe kreativt ́, men har ikke helt landet på hva.
Kreativitet kan læres! Lek deg i kreative prosesser, bli kurset av eksperter på sitt felt og opplev en mengde kulturuttrykk, fra ytterkant til ytterkant. Glassblåsing, foto, maling og tegning, keramikk, band/samspill, skrivekunst, foto og studioproduksjon – og enda mer! Opplev rock og hiphop, street art, arkitektur, Poetry Slam, opera, ballett og musikal, og møt utøvere i hver sjanger!
Vi besøker lokale kunstnere (i Norge, Storbritannia og Irland), kreative fagskoler, gallerier, plateselskap, forlag, musikkstudioer. Vi oppsøker konserter, show og kreative gründere – både i Norge og under rundreisen i UK og Irland.
Et år med kunst og kultur i begrepets videste forstand!
Må man ha spesielle kvalifikasjoner innen en uttrykksform?

Nei, det viktigste er at du har et ønske om å utforske det ukjente og er glad i litt utfordring.

 

Linjelærer


Robert Botn

Robert er opprinnelig fra Tønsberg, er forfatter og har erfaring fra reklame- og kommunikasjonsbransjen. Han har undervist i mediekommunikasjon og norsk på Akademiet VGS i Ålesund.

Robert elsker å oppdage nye steder og bli kjent med nye mennesker. Glad i å være utendørs; til fots, med snowboard eller longboard på beina, eller midtfjords i en kajakk.

Utdanning:
Bachelor i markedsføring fra Westerdals Oslo ACT.