Hvem passer linjen for?

Linjen har fokus på varierte idretter og aktiviteter hele året. Vi drar på hyttetur i nærområdet. Klatrer Via Ferrata i Loen og surfer i Hoddevika. Du får muligheten til å prøve idretter du kanskje aldri har prøvd tidligere, som undervannsrugbe og skihopp. Om du elsker å være i aktivitet er dette linjen for deg. 
På vårparten reiser vi i vårt eget kontinent til Spania og Portugal. Vi sykler noen dager på pilegrimsveien Santiago de Compostela. Vi surfer i surfeparadiset Ericeira i Portugal. Vi blir noen dager i Costa del Sol, hvor vi driver ulike aktiviteter som fjelltur og ballsport. Vi avslutter turen i Barcelona, hvor vi drar på fotballkamp på en av verdens største fotballarenaer Camp Nou.

 

Kjenn på glede og mestring ved å være i aktivitet sammen med andre.

Må man være topptrent for å være med?

Nei, men du bør være i grei fysisk form. Det viktigste er at du har et ønske om å utforske det ukjente og er glad i litt utfordring.

 

Linjelærer


Jan Kristian Behrentz

Jan Kristian liker en aktiv hverdag med ski, sykling, gåturer og fotball. Brenner for at elevene skal kjenne mestring og livsglede gjennom idrett og friluftslivsaktiviteter.

Utdanning:
Bachelor i idrettsvitenskap med fordypning i fotball, coaching og idrettspsykologi. Master i kirkelig undervisning og har studert tverrkulturell forståelse og internasjonalt arbeid med seks måneders praksis i Uganda.